Huisarts in opleiding

Huisarts in opleiding

In onze praktijk worden artsen opgeleid tot huisarts. Dokter Verhagen en dokter Visser zijn huisartsopleiders. Een huisarts in opleiding is afgestudeerd als arts en is bevoegd om zelfstandig medische problemen te beoordelen en te behandelen. Natuurlijk kan de huisarts in opleiding altijd overleggen de huisarts als er twijfel is.

Een huisarts in opleiding  heeft eigen spreekuren. De assistente kan u dan ook een afspraak aanbieden bij de huisarts in opleiding. Indien u daar bezwaar tegen heeft kunt u dat aangeven zodat een afspraak gegeven kan worden bij uw eigen huisarts.

Graag stel ik me aan u voor als nieuwe arts in de uw praktijk, ik ben Marjolein Korndewal.
Van september 2021 tot september 2022 zal ik werken in de praktijk van dr. Visser en dr. Verhagen. Op dinsdag, woensdag en vrijdag heb ik spreekuren. Na mijn afstuderen als arts heb ik in verschillende ziekenhuizen gewerkt bij de kindergeneeskunde (Gelre Ziekenhuis Apeldoorn, Emma Kinderziekenhuis en TerGooi Blaricum). Daarnaast heb ik promotie onderzoek gedaan naar de gevolgen van een aangeboren virus infectie, het cytomegalovirus. Ook heb ik gewerkt als epidemioloog bij het RIVM. De afgelopen jaren heb ik gewerkt bij een revalidatiecentrum (de Hoogstraat in Utrecht) en een verpleeghuis (Beweging 3.0 in Amersfoort). Samen met mijn man en dochtertje van 2,5 jaar woon ik in Amersfoort. Het komende jaar kan ik ook genieten van de mooie omgeving van Apeldoorn. Per september begin ik met mijn opleiding tot huisarts. Ik kijk er naar uit om komend jaar veel te leren zorg te bieden in deze huisartsenpraktijk.