Huisarts in opleiding

Huisarts in opleiding

In onze praktijk worden artsen opgeleid tot huisarts. Dokter Verhagen en dokter Visser zijn huisartsopleiders. Een huisarts in opleiding is afgestudeerd als arts en is bevoegd om zelfstandig medische problemen te beoordelen en te behandelen. Natuurlijk kan de huisarts in opleiding altijd overleggen de huisarts als er twijfel is.

Anne Groeneveld

Aangenaam kennis te maken. Ik ben Anne Groeneveld en ik stel me graag aan u voor. Van september 2022 tot september 2023 zal ik werkzaam zijn als huisarts in opleiding in de praktijk van dr. Verhagen en dr. Visser. Na mijn afstuderen als arts aan het Radboudumc in Nijmegen verhuisde ik naar Utrecht en heb ik op meerdere plekken werkervaring opgedaan. Zo werkte ik eerst in de Ouderenzorg bij een aantal verpleeghuizen van Amaris Zorggroep in het Gooi. Daarna werkte ik bij het Sint Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein en Utrecht als arts op meerdere afdelingen zoals de Interne Geneeskunde, Neurologie en Longgeneeskunde en de Spoedeisende hulp. Het laatste jaar werkte ik specifiek op de afdeling Longgeneeskunde. Per september zal ik met veel enthousiasme en motivatie beginnen met de opleiding tot huisarts in deze praktijk. De dagen waarop ik spreekuur heb zijn maandag, dinsdag en vrijdag. Wellicht tot ziens!