Huisarts in opleiding

Huisarts in opleiding

In onze praktijk worden artsen opgeleid tot huisarts. Dokter Verhagen en dokter Visser zijn huisartsopleiders. Een huisarts in opleiding is afgestudeerd als arts en is bevoegd om zelfstandig medische problemen te beoordelen en te behandelen. Natuurlijk kan de huisarts in opleiding altijd overleggen de huisarts als er twijfel is.

Annemiek vd Kamp

 

Aangenaam kennis te maken!

Ik ben Annemiek van de Kamp. Vanaf 19 maart 2024 start ik als huisarts in opleiding binnen de praktijk Verhagen-Visser. Na mijn studie geneeskunde, die ik inmiddels bijna 10 jaar geleden afrondde, heb ik een aantal jaren in het ziekenhuis gewerkt en was ik in opleiding tot cardioloog. Ik miste daar onder andere de tijd en persoonlijke aandacht voor de patiënt in zijn geheel en dat heeft me doen besluiten de switch naar de eerstelijns te maken. Naast mijn passie voor het dokters vak, houd ik van sporten, muziek maken en geniet ik van de natuur op de Veluwe waar ik samen met mijn man, drie jonge kinderen en een hond woon. Ik hoop tot het einde van mijn opleiding (juli 2025) aanwezig te zijn binnen de praktijk en zie er naar uit om u tot dienst te zijn!