Huisarts in opleiding

Huisarts in opleiding

In onze praktijk worden artsen opgeleid tot huisarts. Dokter Verhagen en dokter Visser zijn huisartsopleiders. Een huisarts in opleiding is afgestudeerd als arts en is bevoegd om zelfstandig medische problemen te beoordelen en te behandelen. Natuurlijk kan de huisarts in opleiding altijd overleggen de huisarts als er twijfel is.

Een huisarts in opleiding  heeft eigen spreekuren. De assistente kan u dan ook een afspraak aanbieden bij de huisarts in opleiding. Indien u daar bezwaar tegen heeft kunt u dat aangeven zodat een afspraak gegeven kan worden bij uw eigen huisarts.

Vanaf 01-09-2020 zal dr. Karin Bruil in onze praktijk meewerken. Hieronder stelt ze zich even aan u voor.

Graag stel ik me aan u voor als nieuwe arts in uw praktijk. Van september 2020 tot september 2021 zal ik op dinsdag, woensdag, vrijdag en om de week op maandag spreekuur doen in de praktijk van dr. Visser en dr. Verhagen. In 2015 ben ik afgestudeerd als arts aan de Rijksuniversiteit Groningen, waarna ik 1,5 jaar heb gewerkt in het St. Antoniusziekenhuis te Utrecht als arts-assistent voor de interne geneeskunde, longziekten en andere niet-snijdende specialismen. Daarna heb ik ruim 3 jaar gewoond in Boston in de Verenigde Staten, waar ik heb gewerkt voor een medisch softwarebedrijf dat online gezondheidsinformatie voorziet en helpt bij zelf-triage. Ondanks de fantastische ervaringen tijdens dit avontuur, heb ik de directe patiëntenzorg gemist. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik een bijdrage kan leveren aan deze zorg in de Groene Hoven en kijk uit naar een leerzaam jaar.

Vriendelijke groet,
Karin Bruil