Inschrijven

Nieuwe inschrijvingen

HP Visser/Verhagen is  momenteel gesloten voor nieuwe inschrijvingen

HP Jacobs is  momenteel gesloten voor nieuwe inschrijvingen

HP Dusseldorp is  momenteel gesloten voor nieuwe inschrijvingen

Woont u in een verzorgingshuis? Informeer dan bij de directie van uw tehuis welke huisartsen er aan het huis verbonden zijn.
In onze praktijk kunnen alleen bewoners uit “de Loohof”
worden ingeschreven.

Op deze pagina kunt u de inschrijfformulieren vinden. Wilt u deze ingevuld inleveren op de praktijk? U kunt telefonisch contact opnemen met de praktijk voor het maken van een (telefonische) kennismaking.
Na de kennismakingsafspraak zal u worden ingeschreven. Het is niet mogelijk om tijdens de kennismakingsafspraak een medische klacht te bespreken.

U vind hier ook een toestemmingsverklaring voor het uitwisselen van medische gegevens, wilt u deze ook meenemen? Indien u graag wilt dat iemand anders (u kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een partner)  uw gegevens kan opvragen, of bijvoorbeeld herhaalrecepten kan aanvragen willen we u vragen ook een machtigingsformulier in te vullen.

Meer informatie hierover kunt u vinden op www.volgjezorg.nl

Klik hier voor de informatiefolder.

Inschrijfformulier Huisartsenpraktijk Groene Hoven

Toestemmingsformulier

Iemand anders machtigen 

Vervolg na inschrijving

Een aantal dingen zijn nu belangrijk.

  • Heeft u uw vorige huisarts al laten weten dat u overgestapt bent en aangegeven dat u toestemming geeft voor dossieroverdracht?
  • Als u onder behandeling bent in het ziekenhuis of bij een medisch specialist/fysiotherapeut etc, geef dan door dat uw huisarts gewijzigd is.
  • Meld u aan voor het patientenportaal om gebruik te kunnen maken van de online services.
  • Download de HRA – uw zorg online app om ook via uw mobiele telefoon heel gemakkelijk gebruik te kunnen maken van het patientenportaal.