Praktijkondersteuner

Praktijk Ondersteuner S (somatiek)

Er is elke dag van de week een praktijkondersteuner aanwezig. Zij begeleiden mensen met Astma, COPD, Diabetes Mellitus en verzorgen de ouderenzorg. Binnen de Groene Hoven zijn er meerdere praktijkondersteuners werkzaam.

Annemieke Pruis

Praktijkondersteuner
Werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag 

Emma Linker

Praktijkondersteuner 
Werkzaam op dinsdag t/m vrijdag

Marieke Nijkamp

Praktijkondersteuner
Werkzaam op woensdag, donderdag en vrijdag

Gerda Put

Praktijkondersteuner
In herinnering: onze geliefde collega is op 7 oktober 2022 overleden.

Praktijk ondersteuner GGZ

We besteden in onze praktijk extra tijd en aandacht aan mensen met problemen in de geestelijke gezondheid en aan ouderen. De doelstelling van de POH GGZ is om bij problemen of knelpunten de hulp zoveel mogelijk in de huisartsenpraktijk aan te bieden. Deze hulp is dicht bij huis, laagdrempelig en meestal kortdurend.

Heeft u een afspraak bij een praktijkondersteuner GGZ en is u gevraagd om een 4DKL in te vullen? Deze vind u hier. U kunt de uitslag mailen naar het e-mailadres van uw huisartsenpraktijk. Deze vind u onderaan de homepage. We willen u dringend verzoeken geen verdere medische informatie per e-mail naar ons te verzenden.

Er is geen eigen risico voor de hulp van de POH GGZ. Hun spreekuren zijn redelijk vol gepland en als u laat afzegt of niet op komt dagen dan valt er een groot gat in hun agenda en moeten andere mensen langer wachten.  Als u een afspraak niet na kunt komen geef dat svp een week tevoren aan de assistente aan; zij kan dan iemand anders op uw tijd inplannen.

Heidi Beens

Praktijkondersteuner GGZ
Werkzaam op maandag en dinsdag.

Liselotte Schippers

Praktijkondersteuner GGZ
Werkzaam op donderdag en vrijdag.

Cynthia Langedijk

Praktijkondersteuner GGZ
Wisselend werkzaam op maandag, dinsdag of vrijdag